Over mij

Een idee is goed, when it scares the hell out of everyone.

Op deze website zie je een gedeelte van mijn portfolio.

Een creatief concept is de eerste stap naar onderscheidende communicatie. Ik barst van de creativiteit! Bij een probleem verschillende oplossingen zien en hierbij een duidelijk beeld vormen. Dat is conceptueel denken. Die oplossingen vertalen in een creatief concept is wat ik doe. Een van mijn talenten is ‘snel’ en goed luisteren. Als jij mij vertelt wat je wilt, dan vertaal ik je idee naar een concrete (huis)stijl, acties en middelen.

Ik doe wat ik ben en ik ben wat doe

Ooit geinspireerd geraakt, tutorials bekeken, gewerkt tot diep in de nacht, fictieve opdrachten gedaan en toen aan het werk! En inmiddels al veel kilometers gemaakt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Huisstijl adviseur geweest bij de Gemeente Rotterdam. Huisstijlen gemaakt voor ondernemers, menukaarten, verschillende brochures, tramreclame, gevelbeplakking noem maar op! Webfilmpjes, social media beheer en creatieve concepten voor beeld. Ik bedenk het, geef het vorm, regel de foto’s en het drukwerk.

Branding & Identiteit
Social Media Strategie
Grafisch Ontwerp
Web Design
Art Direction
Filmpjes

Voor wie? O.a.:

Untitled-3

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!